Фотографско студио създадено през 1991 година

☏ ПОЗВЪНЕТЕ СЕГА : 0888338692

Студио Протей специализирано в рекламна, модна, продуктова и подводна фотография, видео продукции.

Юлиян Недев ще ви помогне да създадете модерна визия на вашия хотел, ресторант, бар, нощен клуб или дискотека, търговски обект, имот, офис и други. Той ще заснеме вашия интериор и екстериор по най-добрия начин, за да постигане  автентичното излъчване, отговарящо на атмосферата на обекта.

Независимо дали искате снимки на специфични продукти, хранителни продукти и напитки или просто да представите менюто на вашето заведение, професионалният продуктов фотограф Юлиян Недев е точно това, което ви трябва. Ние от Студио Протей разполагаме с оборудвано преносимо фотографско студио и хранителен стилист. Можем да направим снимките директно във вашият ресторант, заведение или бар.

Светбеният фотограф Пламена Милева ще запази споменът от тези най-красиви и емоционални мигове във фотографии с артистична, художествена стойност. Фотографите от Студио Протей ще направят за вас снимките, които не само да разказват истории, а и да го направят по най – стилния и индивидуален начин.

Фотографията е от централно значение за света на модата. Екипът на судио Протей – Пламена Милева и Юлиян Недев,  познава стиловете, концепциите, тенденциите и може да превърне в различна и уникална форма стилът на един модел, творението на един дизайнер, оригиналността на един продукт, или стратегията на една марка, съобразявайки се с пазарните тенденции.

Пламена Милева от Студио Протей е професионален гримьор с опит, знания и умения натрупани в годините практика и знае как да Ви помогне да се чувствате по-красива, по-млада и по-желана. Професионалният грим на Пламена Милева, с неговата завършена естетична и художествена форма е бил предпочитан за множество фото сесии, ТВ реклами и клипове, сватби, юбилеи, партита, рождени дни, абитуриентски балове и други евенти. За да бъде добър един грим, той трябва да бъде съобразен с повода, за който се прави, с характерните черти и физиологични особености на лицето.

Доверете се на професионалният поглед на Пламена Милева, фотограф с опит и подход към децата, на ваше разположение за всякакви интериорни, екстериорни или студийни снимки на вашето мъниче. Пламена Милева, улавя емоцията, погледа, всички тези уникални и краткотрайни моменти, за да ги превърна в реален спомен. Детския Фотограф Пламена Милева Ви предлага всякакви тематични фотосесии и заснемане на кръщенета, рождени дни, първо причастие, тържества и др.

Ако имате нужда от наемане на фотографско студио в град Варна, камера, обективи, ние  предлагаме под наем голям избор от фотографско, видео оборудване, осветителна техника и аксесоари.

Подводните фотографи Пламена Милева и Юлиян Недев – инструктор за подводна фотография CMAS представя една колекция от артистични подводни фотографии. Те са участвали и печелили призови места в много международни фотографски конкурси. Юлиян Недев снима видео подводни продукции за представяне на водолазни клубове, музикални клипове, подводни сватбени церемонии и мода. Студио Протей разполага с високотехнологично оборудване за подводна фотография.